Wednesday, June 17, 2015

Veseli është fituesi i BBA8

Ledioni thërret zarfin dhe qetësia mbizotëron kudo. Ndërkohë që fillojnë të thirren emrat e dy finalistëve Albës dhe veselit, Ledioni thërret emrin e Veselit si fituesi i edicionit të tetë të Big Brother Albania. Në shtëpi shpërthejnë fishekzjarrët, ndërsa Alba rrëzohet pa dashje në pishinë. 

Alba del nga shtëpia dhe pas saj del edhe Veseli. Pas një takimi të përmallshëm me të vëllanë, Veseli del nga shtëpia më e famshme në Shqipëri fitimtar. Ai ia dedikon fitoren familjarëve të tij. 
Teksa Alba dhe pas saj Veseli nisen drejt studios së spektaklit, në shtëpinë e Big Brother fiken dritat.