Saturday, May 6, 2017

Armela: Mendoja vetëm finalen

Thyerja e rregullave nga Damiano penalizoi edhe partneren e tij, Armelën edhe ajo e larguar nga shtëpia mbrëmjen e sotme në bazë të rregullave të këtij programi.
Në studion e Big Brother, Armela u mundua ta justifikonte partnerin e saj, por më pas tha se do të kërkojë edhe sqarime nga ai.
Ajo u shpreh se e shihte vetëm së bashku me Damianon në finale, ndërsa tha se kishin hamendësuar se çifti për të cilin ishte zarfi i zi ishte Danjeli dhe Fotinia.
“Ata kanë qëndruar shumë pranë njëri-tjetrit dhe merreshin vesh shumë mirë, dukej sikur njiheshin nga jashtë”, tha Armela.