Sunday, May 28, 2017

Ceremonia e martesore e Danjelit dhe Fotinisë

     Ceremonia e martesore e Danjelit dhe Fotinisë  Danjeli dhe Fotinia thanë që të dy “po” në celeberimin më të veçantë dhe të pazakontë.