Wednesday, May 31, 2017

Çiftet më të forta sipas Fiorentinës dhe Lupçes

Me Olsin dhe Fiorentinën në oborr, Lupçe diskuton për lojën brenda shtëpisë dhe i bën një pyetje nga e cila kërkon përgjigjje të sinqertë nga Fiorentina.
“Cilët të duken çiftet më të fortë në shtëpi, përfshirë këtu edhe veten tëndë dhe më pas të them unë përgjigjjen time, përfshirë edhe unë veten tim”, thotë ai.
“Të shoh ty dhe Danjelin, veten edhe e shoh, edhe nuk e shoh tek çiftet e forta këtu”, përgjigjet Fiorentina.
“Unë të shoh ty, Danjelin dhe veten time edhe unë, edhe e shoh, edhe s’e shoh”, i thotë Lupçe.