Sunday, May 28, 2017

Cifti Enida dhe Marjus Largohen nga shtepia e Big Brother Albania

Aventura e tyre në Big Brother përfundoi. Enida dhe Marjusi janë çifti më pak i preferuar nga publiku.
Ata humbën në përballjen përballë çifteve të tjera dhe Elsamedit, që në nominim ishte i vetëm pas vendimit për të vazhduar lojën i ndarë nga Ambra.
Në nominim ishte që të gjithë banorët, përveç Ambrës dhe çiftit Donald-Elisona.