Saturday, May 6, 2017

Danjeli: Familja shëron çdo dhimbje

Olsi i thotë Danjelit se familja është pika e tij e dobët dhe këtë gjë e ka menduar shpesh para se të futej në shtëpinë e Big Brother, me frikën se mos sulmohej pikërisht aty.
Po ashtu edhe Danjeli thotë se pavarësisht asaj që mund të arrijë në jetë, asnjëherë nuk do ta lërë pas dore familjen.
“Familja të shëron çdo dhimbje thotë”, thotë Danjeli.