Saturday, May 27, 2017

Dona xheloze: Kush ta hoqi bluzën?!

Asnjë prej vajzave, por as teleshikuesit nuk e dinë se çfarë ka ndodhur me djemtë në 2 orë që ata u zhdukën nga shtëpia e Big Brother, por edhe nga transmetimi i dy kanaleve të Big Brother.
Por ndërsa mendja vajzave u shkon për keq, ato janë bërë të gjitha xheloze, për çfarë mund të ketë ndodhur dhe me ngulmimin e djemve që nuk tregojnë se çfarë kanë bërë.
Dona i kërkon llogari Musës jo vetëm për çfarë kanë bërë, por edhe për faktin se përse e ka hequr bluzën kur u “zhduk”.
“Bënte vapë”, mundohet të justifikohet Musa, “dhe duhej ta vishje mbrapsht”, ia kthen Dona që kërkon ta dijë se kush ia hoqi.
Më mbrojtje të Musës hidhet një tjetër bashkëfajtor, Marjusi, i cili i thotë Donës se ia kishte hequr ai bluzën.