Sunday, May 28, 2017

E motra e Danjelit paraqitet në BB: Do bëjmë dasmë edhe jashtë

Thirrjes së Big brother për familjarët e Danjelit dhe Fotinisë që nëse do të donin mund të paraqiteshin në dasmën e tyre, iu përgjigj motra e Danjelit.
“Jeni shumë mirë të dy”, nisi mesazhin e saj motra e tij.
Më pas, një porosi për të dhe për bashkëshorten e tij të ardhshme.
“Për ty, thuaji edhe Fotinisë, do të bëjmë dasmë edhe jashtë. Thuaja edhe Fotinisë këtë”, porosit ajo.
“Kur s’e takova pak edhe kunatën”, i thotë motra e Danjelit Arbanës në momentin që i kërkohet që të largohet prej aty.