Wednesday, May 31, 2017

E thënë nga Fiorentina: Ajo Elisona vetëm ha

Fiorentina ka disa vërejtje për Elisonën në lidhje me oreksin dhe këto vërejtje ja thotë partnerit të saj, Donaldit.
“Ajo vetëm pi cigare nuk di të pushojë, por gjithashtu nuk pushon dhe vetëm ha. Ja thashë njëherë, por kujton se ja them për të keq. S’ja them për keq, se që kur ka hyrë ka marrë dyfishin e kileve”, i thotë ajo.
Këtë vërejtje Donaldi thotë se ja ka bërë edhe ai vetë dhe më pas shton me shaka sesi e ka kuptuar që partnerja e tij është shëndoshur.
“E shoh vetën unë se i është rënduar dora”, thotë ai.