Friday, May 26, 2017

Elsamedi reagon ndaj Danjelit: Vendos syzet se je më i zgjuar!

Danjeli e ngacmoi gjatë me fjalë Elsamedin, por ai u tregua i qetë duke mos e humbur kontrollin.
Danjeli i tha Elsamedit se prindërit e tij kanë investuar kot tek ai që e kanë çuar në shkollë. Ndërsa Elsamedi i përgjigjet se duhet të vendosi syzet që të jetë më i zgjuar.
Më herët, Danjeli dhe Elsamedi diskutuan edhe mbi muzikën që ky i fundit bën. Danjeli i tha me ironi se do të shkojë të bëjë edhe një këngë tek Elsamedi.