Sunday, May 28, 2017

Erjon Veliaj celebron martesën Danjel-Fotini

Celebrimi në martesë më të veçantë do të bëhet nga vetë kryebashkiaku i Tiranës, Erjon Veliaj.
“Kjo është unikale dhe besoj që do ta mbaj mend shumë gjatë”, thotë Erjoni.
Banorët e tjerë zunë vendet e tyre në këndin e ngritur për këtë ceremoni.
Pas tyre, i pari doli Danjeli.
“Kur të vijë nusja, çohuni të gjithë në këmbë”, ishte porosia e Erjon Veliajt për të gjithë banorët.
Më pas lidhja me Fotininë.
“Fotini, a je gati të martohesh?”, pyeti Arbana.
“Po!”, ishte përgjigjja e saj pa mëdyshje dhe niset nën ritmet e muzikës së rastit drejt këndit të celebrimit.
Dëshmitarë janë Lupçe dhe Katerina.