Sunday, May 28, 2017

Është dasmë…s’ka nominime

Atmosfera festive e dasmës së Danjelit dhe Fotinisë nuk mund të prishet nga nominimet.
Për këtë qëllim, Big Brother vendosi që këtë javë të mos ketë nominime.
Kjo do të thotë që javën e ardhshme nuk do të largohet asnjë banor, ndërkohë që televotimi është hapur për të zgjedhur çiftin e preferuar.
Sa i takon çiftit lider, kush më shumë se Danjeli e Fotinia e meriton këtë javë?!