Sunday, May 7, 2017

Fiorentina: Damiano ishte lojtar!

Musa, Fiorentina dhe Fotini mundohet të heqin paralele mes sjelljeve të Elsamedit dhe Damianos.
“Ai ishte i zoti për atë që bënte, por kur po u hapte me Armelën, iu prish puna kot”, thotë Musa për Damianon.
“Kështu mendova edhe unë. E penalizmi për çdo gjë. Ishte lojtar i mirë, jo si puna e këtij që nuk dëgjohet fare, tamam si çifti Kei-Vivi më duken”, thotë Fotini.
Konstatimin e Musës dhe Fotinisë e ndan edhe Fiorentina.
“E di se për çfarë më vjen keq? Më vjen keq se ai ishte lojtar, nuk mund ta mohoj. Damiano ishte lojtar, por ai e penalizmi veten”, thotë Fiorentina.