Thursday, May 25, 2017

Fiorentina: Ishalla guxon njeri… do të mbash përgjegjësi

Pozicioni i liderit sigurisht që ka përparësitë e tij, por edhe përgjegjësitë janë më të mëdha dhe më mirë se Lupçe këtë në shtëpi nuk e di asnjë tjetër, duke qenë se kjo është java e dytë për të dhe Katerinën që janë liderë të shtëpisë.
Por pavarësisht kësaj, që ai është tashmë një lider me “përvojë”, sërish lindin probleme dhe konflikte me banorët e tjerë, ku zakonisht është pjesa e kuzhinës ku krijohen më shumë probleme për banorët.
Është Fiorentina, ajo që këtë herë ka pakënaqësi. “Po të them ishalla guxon njeri më merr ato shishet e qelqit, por do të mbash përgjegjësi”, i drejtohet Fiorentina Lupçe, por pranë tyre ishte edhe Elsamedi dhe më shumë se me liderin në këtë rast, ajo e ngriti zërin që ta dëgjonte Elsamedi.