Wednesday, May 31, 2017

Fiorentina: Ja pse nuk i sulmoj për martesën

Fiorentina diskuton me Lupçen në lidhje me debatet e fundit të ndezura në shtëpi me Fotininë dhe Danjelin pas martesës së tyre.
Fiorentina i thotë se është ndjerë keq për faktin se ishte hera e parë që pa Fotininë të përlotur dhe për këtë nuk e sulmon si çift për martesën që bënë brenda shtëpisë.
“Në gjërat e tjera, unë jam e para që mund ta sulmoj”, thotë ajo.