Saturday, May 6, 2017

Fiorentina-Musës: Je zhgënjim total

Banorëve ju shfaq një klip me çiftin lider dhe ata u pyetën më pas nga Arbana se si kishte qenë javë me Musën dhe Donën lider.
Menjëherë e merr fjalën Olsin dhe thotë se ishte dështimi i radhës për Musën. Ndërsa Dona thotë se ata kanë qenë më mirë nga të tërë në atë pozicion.
“Ishit dështim total”, i thotë Fiorentina. “Më vjen keq për Xhenin se ka thënë se këtë javë ka qenë e njëjta gjë, por nuk ishte kështu”.