Wednesday, May 31, 2017

Fotinia e zhgënjyer: Nuk e prisja…

Pas debateve me banorët e tjerë në oborr, Danjeli dhe Fotinia kthehen në dhomën e çiftit lider.
Fotinia thotë se nga të gjithë e priste këtë sjellje, me përjashtim të Olsit dhe të çiftit Lupçe Katerina.
“Jam shumë e zhgënjyer se nuk e prisja që të jenë kaq të ftohtë në lidhje me ne”, thotë ajo.
Sipas saj, edhe ato që thonë, nuk i kanë mendime të tyret, por janë të ndikuar nga njëri-tjetri.
“Nuk kanë një mendim të tyrin.Marrin nga të gjithë dhe formojnë një mendim”, thotë ajo.
Danjeli i thotë se s’ka pse mërzitet për këtë pjesë.