Wednesday, May 31, 2017

Fotinia: Me fat që gjeta Danjelin

Fotinia e konsideron veten me shumë fat dhe thotë se është shumë e lumtur që gjeti Danjelin dhe arsyen ja tregon Fiorentinës.
“E di se sa të përbashkëta ka Danjeli me atë person që unë kisha më parë, që nga mënyra si e shikon jetën dhe gjithë të tjerat. Ishte fat për mua Danjeli”, thotë ajo.
Më pas, Fotinia i tregon se shkëndijat e dashurisë mes tyre ishin që në ditët e para në shtëpinë e beqarëve.
“Edhe unë që të dhomat atje e kam pritur Fotininë”, e plotëson Danjeli.
Fiorentina u thotë se lidhja e tyre dhe vendimi i martesës është bërë objekt bisede nga banorët e tjerë, ndërsa Danjeli thotë se “nuk ja ndjen” për këtë.
“Unë e kam forcën me tjetër person këtu”, shton ai.