Sunday, May 7, 2017

Këshilla e Donës për Ambran: Padjallëzinë ta marrin për dobësi

Dona këshillon Ambran që të mos jetë shumë e heshtur brenda shtëpisë dhe në këshillën e dhënë prej saj ka mbështetjen e Elsamedit.
“Je shumë e padjallëzuar ti”, i thotë ajo.
“Foli pak se ti e di situatën”, shton Elsamedi.
“Ambra, këtu ta marrin për dobësi nëse nuk ja kthen një fjalë”, i thotë ajo.
Idenë e saj, Dona e ilustron me raportin mes Olsit dhe Fiorentinës.
“Olsi ishte i sigurtë që ajo (Fiorentina) po e tepronte, por ja thotë veç, këtu s’ja thotë”, shton ajo.