Sunday, May 14, 2017

Lupçe-Fiorentina: Do të nominoja ty

Çiftet Olsi-Fiorentina dhe Lupçe-Katerina kaluan automatikisht në nominim për shkak të zënkave në çift.
Nominim automatik i tyre, por edhe përjashtimi nga nominimi i Danjelit dhe Fotinisë si çifti imun, bëri që shumë prej çifteve të kishin probleme në emrat e çifteve që do të donin jashtë shtëpie.
Ndër ta ishte edhe Fiorentina me Lupçe, të cilët shprehen se do të donin që ta kishin shfrytëzuar në maksimum nominimet e hapura dhe të kishin nominuar njëri-tjetrin.