Friday, May 26, 2017

Lupçe: I kam thënë Katerinës mos e nxirr luanin, na duhet në fund!

Fiorentina bën një krahasim duke i thënë Lupçes që është si Olsi. “Ju duroni shumë dhe pastaj shpërtheni”, i thotë ajo. “Ndërsa Katerina është si mua. Ne nuk durojmë”, thotë Fiorentina.
Ndërsa Lupçe shprehet se i ka dhënë edhe disa këshilla partneres së tij.
Kjo nuk e ka dhënë veten që në fillim fare sepse i kam thënë unë: Katerina të lutem mos e nxirr luanin se do të na duhet për në fund fare”, th
Katerina thotë se ajo nuk duron shumë. “Edhe me motrën në shtëpi, unë acarohem shumë”, thotë ajo.