Wednesday, May 31, 2017

Nga xhelozia tek pastërmaja

Të shtrirë në krevat, Dona dhe Musa diskutojnë për lidhjen mes tyre dhe xhelozitë.
Musa i thotë se mezi po pret që të dalin jashtë dhe ai të mësojë të gjitha gjërat rreth saj dhe më pas i bën një pyetje.
“Përse të pëlqejn kur jam unë xheloz për ty?”, thotë ai.
“Më pëlqen kur të bëj unë xheloz, jo kur je kot, kur bën pyetje të tipit, pse dhe me kë ishe ti aty”, i përgjigjet ajo.
Më pas një tjetër pyetje e Musës, që nuk ka lidhje me marrëdhënien mes tyre.
“Çfarë është pastërmaja?”, pyet ai Donën, e cila ja shpjegon.