Saturday, May 6, 2017

Një bluzë “zbret” nga qielli…

Surpriza e radhës në Big Brother ishte për Xhenin dhe Benardit për të cilin kishin menduar fansat.
Me anë të një droni, atë zbritën një bluzë në oborrin e shtëpisë dhe jashtë kishte dalë Xheni dhe Benardi.
Në bluzë ata kishin shprehur mbështetjen e tyre për çiftin Xheni-Benard, një surprizë që i befasoi dhe i lumturoi të dy banorët.