Saturday, May 6, 2017

Një surprizë që përlot Olsin…

Pas një klipi me zënkat në çift mes Fiorentinës dhe Olsit, për këtë të fundit Big Brother kishte menduar edhe një surprizë.
Ai u thirr në dhomën e rrëfimit dhe aty u shfaq një klip nga e ëma e tij, e cila foli për historinë e dhimbshme të shkëputjes së Olsit nga futbolli, por edhe për marrëdhëniet e tij me nipin.
Ajo foli edhe për marrëdhënien e tij me Fiorentinën duke thënë se ajo është pak xheloze, por tha e “justifikoi” atë duke thënë se ai është shumë i bukur.
Olsi u emocionua pa masë pas fjalëve të nënës, madje edhe u përlot.