Thursday, May 25, 2017

Vajzat fillojnë me kërkesat, Olsi-Donald të parët që “vuajnë”

Pas lojës me pantonime, vajzat fituan të drejtën që t’u kërkojnë djemve që t’u shërbejnë dhe t’u plotësojnë çdo kërkesë deri në fund të kësaj jave.
Të parët që vuajnë pasojat e humbjes së lojës janë Olsi dhe Donaldi, pas kërkesës së Fiorentinës dhe Elisonën për masazhe.
Por në fakt ato që duket se po vuajnë janë pikërisht vajzat, sepse trajtimi i Olsit dhe Donaldit nuk i ka kënaqur ato.