Saturday, May 27, 2017

Vajzat i përzënë nga krevati, djemtë të bashkuar flenë në dysheme

Vajzat e kishin planifikuar që mos t’i linin djemtë të flinin në krevat me to, por edhe përse këtë vendim ato dukej se nuk do ta mbanin, kur kanë parë djemtë që kanë ardhur shumë të gëzuar nga “zhdukja” dhe refuzimin e tyre për të treguar se çfarë ka ndodhur ato kanë vijuar këmbënguljen e tyre për të mos i pranuar në krevat.
Duke përjashtuar Lupçen, për pjesën tjetër të banorëve ky nuk ka qenë një problem. Ata e kanë zgjidhur fare thjeshtë, janë bërë bashkë dhe kanë vendosur të flenë në dysheme.
Por ndërsa orët kanë kaluar, vajzat kanë toleruar dhe i kanë pranuar në krevat.