Saturday, May 27, 2017

Vajzat kalojnë në ekstrem: Kanë dhe fytyrë të qeshin

Vajzat nuk e kanë idenë se çfarë ka ndodhur me djemtë në ato dy orë që ata u zhdukën dhe heshtja e tyre për çfarë ka ndodhur i bën ato që të mendojnë më të keqen.
“Ne këtu me nerva dhe ata kanë fytyrë të qeshin”, shprehet Elisona. Ndërsa Fiorentina thotë e mërzitur “Olsi po qesh me shpirt, do qesh unë nesër”.
Më tej vajzat flasin për Donën e cila duhet të jetë mërzitur më shumë nga vajzat e tjera, pasi ai është i vetmi që është kthyer me bluzën e veshur mbrapsht, çka e bën atë të ndjehet më keq nga vajzat e tjera, edhe përse ato nuk e dinë se çfarë ka ndodhur.
Gjithçka mbetet për t’u zbuluar gjatë spektaklit mbrëmjen e sotme.