Sunday, May 28, 2017

Zyrtarisht bashkëshortë, Danjeli&Fotinia thonë “Po”

Danjeli dhe Fotinia thanë që të dy “po” në celeberimin më të veçantë dhe të pazakontë.
“Në bazë të ligjeve të Shqipërisë, unë ju shpall burrë dhe grua”, tha kryebashkiaku Erjon Veliaj pasi njohu dy partnerët me të drejta dhe detyrimet që u lindin nga lidhja e kurorës.
Më pas, Fotinia hodhi tufën me lule, që ishte një dyluftim mes Katerinës dhe Fiorentinës, duel i ftuar nga e para.
Festa nisi…