Thursday, June 1, 2017

Thyerje rregullash?! Musa-Dona komunikim me këngë

Musa dhe Dona janë ne tualet, ata qeshin me njëri-tjetrin dhe komunikojnë sikur janë duke kënduar këngë të ndryshme, por që në fakt janë kthim përgjigje për partnerin.
Dona: O sa shumë të dua, o moj zemër, o moj zemër
Musa: Ato nuk janë tuat e tua, rrobat e gjumit ku janë. Unë për ty nuk ndryshoj më mungon të të puth në gojë
Dona: O sa shumë të dua, o moj zemër, o moj zemër
Musa: E di sa vështirë është, me dhemb stomaku kur nuk jam me ty, dita nuk mu shty.
Dona: E di, por pa bukë nuk mund të rri. Nuk e di si po këndoj po di të them që të dua ty