Nominimet

Votoni çiftin që doni të eliminoni

Votoni emrin e çiftit që duhet të dalë nga shtëpia e Big Brother 9-të, duke dërguar SMS në numrat: 56666Shqipëri (50L pa tvsh) dhe 55099Kosovë (50 cent pa tvsh).