‘Bluarja e kafesë’, Paloma dhe Sabiani pesimistë për realizimin e sfidës

Banorët e Big Brother Albania Vip kanë një sfidë mjaft të rëndësishme për të realizuar. Ata janë një ndër çiftet dhe duhet që të bluajnë 3 thasë kafe. Çdo çift ulet nga 2 orë për të bluar kafe, por ata janë konfuz nëse sfida është për të premten apo për të shtunën. Paloma dhe Sabiani janë njëringa çiftet. 

Paloma dukej pesimiste për realizimin e sfidës. Pjesë nga diskutimi 

 Paloma: I kemi bërë 2 orë, pse nuk bie gongu. 

 Sabiani: I kemi bërë 2-4 kg. 

 Paloma: Këtë e kemi të premten, e vështirë për tu realizuar.
Older Posts
Newer Posts

Post a Comment


Ads Single Post 4