Banorët ngrenë dolli për Dj PM dhe Sarën

Mbrëmja e sotme është organizuar nga Sense Resto-Longue.

Banorët janë duke shijuar ushqimin e përgatitur nga shefat e kësaj kuzhine dhe duke u kënaqur në prezencën e njëri-tjetrit.

Nuk mungojnë dollitë e ngritura,ku ishte Donaldi ai që kërkoj që ata të ngrenë një dolli për Pajtimin dhe Sarën,dyshen më të preferuar në shtëpi.

Shpresojmë ti shohim gjithmonë banorët kaq të afruar dhe të bashkuar me njëri-tjetrin.
Older Posts
Newer Posts

Post a Comment


Ads Single Post 4