Puthje dhe përqafime/ Einxhel dhe Dagz kalojnë një natë ”të zjarrtë” në suitëEinxhel dhe Dagz është dyshja e rradhës e cila ka vendosur të shijojë suitën e shtëpisë.

Ata kanë zgjedhur të shijojnë një natë romantike në privatësi të plotë.

Mbrëmja kaloi më shumë afrimitet mes çiftit teksa ata nuk janë kuryser në puthjet dhe përqafimet që i kanë dhënë njëri-tjetrit.

Kujtojmë se një puthje e shkëmbyer pak ditë më parë konfirmoi Einxhel dhe Dagz si çiftin më të ri të shtëpisë.Older Posts
Newer Posts

Post a Comment


Ads Single Post 4