Iliri është fituesi i Big Brother Vip

Shumë emocione, debate e përplasjesh gjatë këtyre 136 ditëve qëndrimi në shtëpinë e famshme të Big Brother VIP. 

Pas shumë sfidave, katër banorë arritën që ta prekin finale. Iliri, Donaldi, Enxhi dhe Beniada janë ata që shkuan deri në finale. 

Dy finalistët e fundit mbetën Iliri dhe Donaldi. 

Big Brother Vip ka shpallur fitues Iliri. Fituesi do të shpërblehet me 100 mijë euro.
Older Posts No results found
Newer Posts

Post a Comment


Ads Single Post 4