HomeBig Brother Albania VipShow all

Big Brother Albania Vip

Iliri është fituesi i Big Brother Vip

Shumë emocione, debate e përplasjesh gjatë këtyre 136 ditëve qëndrimi në shtëpinë e famshme të Big Brother VIP.  Pas shumë sfidave, katër banorë arritën që ta pre…

Mos vallë kemi një çift në Big Brother?

Banorët janë gjatë gjithë kohës me zhvillimin e provës së javës, por dhe ngacmimet me njëri-tjetrin nuk mungojnë.  Një ndër to ka qenë Paloma e cila pyetBeniadë…

Fifi ka hatërmbetje me banorët e tjerë

Ushqimi duket se do të jetë një temë delikate për banorët e shtëpisë.  Pasi është bërë lista e ushqimeve të nevojshme për ditët në vazhdim, Fifi ka mbetur e pakë…