HomeShow all

Mos vallë kemi një çift në Big Brother?

Banorët janë gjatë gjithë kohës me zhvillimin e provës së javës, por dhe ngacmimet me njëri-tjetrin nuk mungojnë.  Një ndër to ka qenë Paloma e cila pyetBeniadë…

Fifi ka hatërmbetje me banorët e tjerë

Ushqimi duket se do të jetë një temë delikate për banorët e shtëpisë.  Pasi është bërë lista e ushqimeve të nevojshme për ditët në vazhdim, Fifi ka mbetur e pakë…